Jdi na obsah Jdi na menu

peníze v sf

Peníze v Shakes a Fidget

Hlavními zdroji peněz pro vás jsou jednotlivé úkoly které obdržíte v hospodě – na výběr máte vždy ze tří různých možností a jednotlivé questy se mohou lišit jak délkou trvání tak výší a hlavně rozložením odměny. Za každou úspěšnou misi totiž získáváte peníze a zkušenostní body, ale občas i nějaký ten kousek vybavení nebi i houbičku kterou pak můžete využít k rychlejšímu postupu.

Další možností jak si vydělat peníze ve hře Shakes and Fidget je pročišťování podzemí které na vás čeká ale až po dosažení 10. úrovně a také možnost nechat se zaměstnat jako městská hlídka na určitý počet hodin které nesmíte přerušit jinak nedostanete zaplaceno vůbec nic. Výše odměny se postupně zvyšuje s vaší úrovní a zkušenostmi.

Pokud jste si tedy už úspěšně vydělali nějaký ten niklák, tak se můžete porozhlédnout ve zbrojírně nebo v čaroobchodě co by se vám asi tak hodilo. Na výběr máte vždy z několika kusů výstroje (nabídka se mění vždy o půlnoci nebo můžete využít houbičku která vám zpřístupní novou nabídku hned). Pojezději je také možné v obchodě prodat svou starou a již nepotřebnou výstroj, ato za 1/4 její původní ceny.