Jdi na obsah Jdi na menu

registrace

Registrace do SF

Registrace do hry Shakes a Fidget je snadná a zabere vám opravdu jen chvilku. Na úvodní stránce kliknete na možnost „Vytvořte si postavu zde“ . Odkaz vás přesměruje na stránku kde si zvolíte za jakou stranu a rasu budete hrát. Na výběr máte ze dvou stran, a to Strana dobra kterou zastupují rasy Lidé, Elfové, Trpaslíci a Gnómové, nebo stranu zla s rasami Orků, Skřítkú, Temných Elfů a Démonů.Každá rasa má svá výchozí specifika, která se postupem hry jak si svého avatara vylepšujete smazávají.

 

Pokud jste se tedy rozhodli za jako rasu se dáte do boje, můžete si zvolit pohlaví, a přizpůsobit vizuální charakteristiky své postavy v jednoduchém menu. Pokud se vám stále nedaří vytvořit si postavu která by se vám líbila, můžete využít i volby „los“ která vám sestaví náhodného avatara. Nakones si ještě zvolíte třídu svého bojovníka která určuje jakým způsobem budete bojovat. Na výběr máte ze tří možností, a to válečník, průzkumník a mág. Válečníci se vyžívají v boji na blízko, zatímco průzkumníci bojují na dálku pomocí různých střelných zbraní. Mágové využívají k boji – jak jinak – než magii.

 

Nakonec vás ještě systém požádá o zadání vašich údajů jako je přezdívka, heslo k účtu a váš e-mail. Pokud jste vše správně vyplnili, můžete začít okamžitě hrát. Navíc vám ještě do e-mailu přijde poukázka na vyzvednutí základního balíku houbiček které jsou jedním z platidel ve hře Shakes a Fidget.

 

Závěrem snad ještě doplním dobrou zprávu pro hráče méně zdatné v angličtině že hra samotná i celá registrace do hry Shakes a Fidget je plně lokalizována do českého jazyka.

Přeji příjemnou zábavu u hraní této online hry s velkým potenciálem.